Ajattelin täälläkin mainostaa tuota yoogaia- palvelua :) Toimin buzzadorina ja sain koodin, jolla pystyn käyttämään palvelua ilmaiseksi. Tänään jo kotona osallistuin yhdelle livetunnille ja kyllä muuten tuli hiki! Mikä loistava keksintö tää tälläinen, saa liikuntaa, eikä tarvitse edes kotoa poistua! Suosittelen!! :) Minua myös pyydettiin pyytämään ystäviä mukaan kokeilemaan, eli jos joku kiinnostuu, niin laittakaa kampanjakoodi kohtaan YOOGAIATRIAL2015 niin pääsette käyttämään Yoogaia-palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan! Koodi on voimassa 1.4.2015 asti. :)

Tässä kyseinen nettisivu:

https://fi.yoogaia.com/

 

Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on mm. jooga-, core-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja sekä selkäjumppaa.

  • Yoogaian tunnit sopivat kaikille miehille ja naisille.

  • Osallistuminen ei vaadi notkeutta, hyvää kuntoa tai aikaisempaa kokemusta.

  • Ohjaajat ovat päteviä ja kokeneita.

  • Yoogaian nimi muodostuu sanoista jooga, joka tarkoittaa yhdistämistä ja gaia, maailma.

  • Yoogaian livetunneilla osallistujat saavat myös halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta.

  • Jos et päässyt livetunnille, voit katsoa tuntitallenteen kun sinulle sopii.

 

Jos joku kiinnostui ja kokeilee kyseistä palvelua, niin olisi mukava täällä kuulla mielipiteitä :)! Itse ainakin kovasti tykästyin ja olenkin jo seuraavan viikon ajaksi varannut tunnit :D Katsotaan josko tää edesauttaisi tätä laihdutus projektiakin.. :)

Lisään vielä, että itse en tästä mitenkään hyödy. Kaikki, jotka toimivat buzzadorina ovat saaneet saman koodin, jota jakaa :).

 

Mikäli jotakuta kiinnostaa itse buzzadorina toimiminen, niin voi halutessaan kauttani sinne liittyä kyseisen linkin kautta: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=summerwine85

 

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita. ”

 

Itse olen tuonne rekisteröitynyt vuosi sitten, eikä sieltä hirveästi ole tullut kampanjakutsuja. Tällähetkellä olen päässyt testaamaan tämän yoogaia- palvelun lisäksi vain Vanish- tahranpoistoaineita. Näitä tuli itselleni monta monituista purkkia postissa ja mitä kaupassa hintoja katselin, niin sain kyseisiä aineita n.40 euron edestä itselleni plus sitten vielä tietysti ystäville jaettavat päälle. Tällähetkellä dove-shampoot ja hoitoaineet ovat postissa odottamassa hakua, ennenkuin pääsen niitä testaamaan. Mukavaa kun saa aina ilmaiseksi laatikollisen tavaraa, mikäli pääsee vain kampanjaan mukaan :))